Vanliga frågor

Om du har en fråga som inte tas upp, kontakta oss.

Vad är tejpserivce.se?

Vi på Tejpservice erbjuder en variation av tjänster för föreningar, butiker och privatpersoner.​ I vår e-butik kan ni göra er beställning på tejp som håller hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Ni sparar både tid och pengar genom att handla hos oss.

Vår ambition är att ni som kund oavsett om ni är en förening/lag, butik eller privatperson ska få levererat våra produkter på ett enkelt sätt. Är ni en förening eller butik som kräver kontinuerlig leverans så skräddarsyr vi avtal som passar just er verksamhet. ​Vår målsättning är att ni som kund aldrig står utan tejp oavsett det är träning eller match.

Hur behandlar HB ML Tejpservice mina personuppgifter?

Vi på tejpservice samlar in så lite information som möjligt. Endast den information som krävs för att genomföra köpet. Dessutom behöver vi veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress adress och telefonnummer för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv. Tejpservice behandlar all personlig information som konfidentiell. Du har rätten att begära tillgång till din data och om någon information är felaktig kan du kan få detta ändrat eller borttaget. Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi kan komma att behöva redovisa underlag för skattemyndigheten. Vi använder även cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg. Vi använder dessutom Googles tjänster Google Analytics. Läs mer om våra villkor här.

Hur skall jag gå tillväga om jag vill returnera min online-beställning?

Du skall kontakta oss vid retur. Vid retur står du för returkostnaden och så skall du se till att produkten kommer till oss igen i samma skick som original leveransen från oss. Vid din ångerrätt på 14 dagar så måste du kontakta oss. Du står även då själv för retur kostnaden. 

Hur länge har jag ångerätt?

Du har 14 dagars ångerrätt.

Kontakta oss om du har synpunkter kring våra frågor eller om du tycker att fler frågor borde finnas.