Köpvilkor & info

Inledning

Köpevillkoren gäller för dina köp på www.tejpservice.se. Villkoren skapar ett avtal mellan dig och Handelsbolaget ML Tejpservice (Org. nr: 947 059 431) Du förbinder dig till detta avtal när du köper från Tejpservice. Innan du köper något ber vi därför dig som kund hos oss att läsa våra villkor nedan, för att underlätta din shopping här hos oss! Vi som företag vill kunna erbjuda bästa möjliga service till dig som kund. Vi har därför försökt att samla all den viktigaste information och alla våra villkor på denna sidan, så att du kan känna dig trygg som kund hos oss. Vid missförstånd eller frågor kring nedanstående information, vänligen kontakta oss.

Företagsinformation

  • HB ML Tejpservice

  • Organisationsnummer: 969793-4561

  • Godkänd för F-skatt och registrerad för moms

  • E-postadress: oscar@tejpservice.se

Priser

Alla priser på vår hemsida står inklusive moms. Priserna på våra produkter är annorlunda när företag, lokala butiker, klubbar eller föreningar köper in större mängder av vår tejp. Detta beror på att vi har erbjudanden till dem genom de avtal vi sluter med dem. Är du med i en klubb eller förening som enkelt och smidigt vill ha tejp levererat till er, eller driver du en butik som vill sälja våran tejp? Kontakta oss vid intresse.

Betalning

All betalning med kort sker via Stripe. Stripe är en platform som hanterar betalningar online. De kort vi accepterar är Amex, Visa, Mastercard och American Express. Vårat betalningssystem är SSL skyddat. Mer om SSL står längre ned på sidan under rubriken "Våra certifikat" och under våra Användarvillkor. Tejpservice hanterar ej några bank- eller kreditkortsnummer.

Leverans

Standardfrakten kostar 89 kronor. Leveranstiden ligger på 1-10 dagar, beroende på var du bor. Hemleverans kostar 179 kronor. Våra leveranser distribueras med hjälp av fem erfarna fraktkedjor:

Vi på Tejpservice tillhandahåller information kring dina frakt- och leveranspolicies. Det skall vara tryggt och säkert att handla hos Tejpservice. Se nedan:

När vi skickar din leverans kan du med hjälp av ditt försändelse-ID spåra din leverans fram till det att den levereras antingen vid ditt närmsta postombud eller hela vägen hem till din dörr. Försändelse-ID skickas på mail eller telefon. All vår frakt är klimatkompenserad.

När din beställning har slutförts meddelas du via mail eller SMS, innehållandes leveransbekräftelse och försändelse-ID. Det går inte att ändra något på din beställning när ordern är slutförd. 

Bekräftelse


Du får ett e-mail med en orderbekräftelse direkt efter din beställning. Det är viktigt att du skriver in korrekt mail vid ditt köp i kassan. Orderbekräftelsen som skickas på din mail är ditt kvitto. Spara därför din orderbekräftelse för att underlätta eventuell framtida kontakt med vår kundtjänst.

Retur

Vid en retur följer vi Konsumentverkets rekommendationer. Om du väljer att returnera en order från oss skall du betala för frakten på returen tillbaka till oss. Vid retur skall produkten vara i original förpackning och inte vara uppackad. Om det är något som är fel eller inte stämmer i din leverans skall du genast kontakta oss så hjälper vi dig. Vänligen kontakta oss vid retur så vägleder vi dig genom processen. När du beställt som förening eller företag skall du också kontakta oss. Du har även rätt till 14 dagars ångerrätt vid ditt köp på vår hemsida.

 

 

Force Majeure


Följande omständigheter skall anses utgöra befrielsegrunder om de hindrar avtalets fullgörande och part skall inte vara skyldig att vidtaga åtgärder för att undvika eller övervinna följderna härav:


Krig, uppror eller upplopp, mobilisering eller oförutsedda militärinkallelser av motsvarande omfattning, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, export eller importrestriktioner, allmän varuknapphet, knapphet på transportmedel, arbetskonflikt inklusive konflikt på den egna arbetsplatsen, inskränkningar ifråga om drivkraft, eldsvåda, fel i eller försening av leveranser från underleverantörer eller råvaruleverantör, som orsakats av någon av nu angivna befrielsegrunder eller förlust av råvaror under transport till någon av Bolagets anläggningar samt varje annan omständighet varöver part inte kunnat råda; allt under förutsättning att part inte kunde råda över sådan omständighet, samt att omständighetens inverkan på avtalets fullgörande inte kunde förutses vid avtalets ingående.

Dina rättigheter

Läs om dina rättigheter kring returrätt, skada på varorna vid leverans med mera på Europeiska komissionens hemsida: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/shopping-consumer-rights/index_sv.htm

Användarvillkor

Läs om våra användarvillkor här. Dessa tillämpas när du väljer att registrera dig till våran prenumerations tjänst och när du skapar ett konto här hos oss.

 

GDPR


General Data Protection Regulation är en EU-förordning som reglerar hur vi får behandla personuppgifter. Vi samlar in så lite information som möjligt. Endast den information som krävs för att genomföra köpet. Dessutom behöver vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress adress och telefonnummer för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv. Tejpservice behandlar all personlig information som konfidentiell. Du har rätten att begära tillgång till din data och om någon information är felaktig kan du kan få detta ändrat eller borttaget. 

 

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi kan komma att behöva redovisa underlag för skattemyndigheten. Vi använder även cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg. Vi använder dessutom Googles tjänster Google Analytics.

Nedanstående företag använder vi oss av. Din information kan komma att behöva behandlas av dessa företag:

Wix – vår webshopslösning

Stripe – om du betalar med kort

Handelsbanken – om du betalar med Swish eller banköverföring

DHL, Bring, TNT, DSV, UPS och Jetpak – om vi skickar med dom

Google Analytics – Har hand om vår trafik

Våra certifikat

Vår webbshop är SSL certifierad. SSL-certifikat används för att kunna säkra en server. För att kunna ta emot kortbetalningar på en webbplats är det obligatoriskt att inneha ett SSL-certifikat. Du som kund kan därför handla säkert på vår hemsida. Om du har några mer frågor kring SSL-certifikat får du väldigt gärna kontakta oss. Våran tejp och dess tillverkning har ISO-9001, SGS och SCS certifikat.

Vi på tejpservice tror på en hållbar miljö. Vi vill även kunna säkerställa bästa möjliga kvalité till det bästa priset för alla våra kunder. För att kunna göra det har vi valt att tillverka tejp som är SGS, SDS, och ISO9001 certifierad.

SGS bedriver sin verksamhet i 140 länder genom sitt nätverk av filialer och laboratorier. SGS-ICS (International Certification Services) är aktiv i 60 länder och ackrediterade i 14 länder.

ISO 9000 är en serie internationella standarder som kan ligga till grund för ett ledningssystem i en organisation. 9000 är den nummerserie som valts för kvalitetsledning-området. Ledningssystemet kan till exempel omfatta fasta rutiner eller att organisationen lagrar och kommunicerar information på ett effektivt sätt.

Vår grepptejp är CE-märkt. Bokstäverna CE är en förkortning för Conformité Européenne vilket betyder i överensstämmelse med EG-direktiven. Att det finns ett CE-märke på en produkt betyder att tillverkaren eller importören intygar att den uppfyller EU:s (Europeiska Unionens) hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Våra skridskosnören är enligt Oeko-Tex Standard 100. Oeko-Tex Standard 100 är ett oberoende globalt test- och certifieringssystem för textila rå-, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Certifieringen innebär att textilen i den färdiga produkten är fri från ohälsosamma kemikalier.

Ändringar


Vi ber dig att läsa igenom villkoren innan du lägger en beställning via tejpservice, även fast du har gjort det tidigare då dessa villkor kan ändras från tid till en annan.

Senast uppdaterad 2020-07-07

bring (1).png
tnt.png
ups.png
jetpak.png
dhl.png
dsv.png
mockup-macbook-pro-silver.png